1 4 3 2

Gjøvik gymnastikk og turnforenings treningslokaler ligger i Østre Toten vei 106 på Gjøvik. Hallen er i utgangspunktet en treningshall, og er den eneste apparat turnhallen i Oppland. Hallen består av en stor todelt skumgrop som utgjør landingsområdet for hopp og skranke, et frittståendegulv og en adskilt avdeling med to bommer. I tillegg har vi et oppholdsrom hvor det er muligheter for å koke seg kaffe og en garderobe med tilhørende dusj. Etter en del nye investeringer på utstyrssiden de senere år, i tillegg til en større oppussings dugnad i vår/sommer har lokalene fått et kraftig løft. Vi har blant i 2016 byttet ut skum i gropa, kjøpt ny skranke, ny bom samt en del nye matter. 

 

Utleie

Hallen er tilgjengelig for utleie. For idrettslag og foreninger gjøres dette hovedsakelig på timebasis. Vi leier også ut til skoler og barnehager som ønsker å ha tilgang til turnapparater/mykt underlag i sin undervisning.

Hallen kan også leies for bursdagsfeiringer på disse tidspunktene: Lørdager kl. 15.30 - 18.30 og Søndager kl. 10.00 - 13.00 og 13.30 - 16.30. Den øvre aldersgrensen er 12 år for bursdagsbarnet. Passende antall ca. 20 barn.

NY Utleiepris for booking fra og med 1. september 2017: Pris kr 1200,- 

Hvis du ønsker å leie hallen kan du ta kontakt per SMS på nr.: 952 52 653.  Spørsmål om utleie besvares KUN per SMS.

Vær tidlig ute - det er stor etterspørsel.

Grasrotandelen logo RGB

 

Følg oss på facebook

 

Våre sponsorer:

Vi har ingen sponsorer enda.
Ta kontakt med oss på epost