1 4 3 2

Fra og med årsskifte 2019/2020 benytter Gjøvik Gym- og Turnforening Norges Idrettsforbunds medlemssystem.
Alle påmeldinger og registreringer av brukere skal foregå i Min Idrett  

Fakturering:
Ved å melde på gymnasten på et eller flere parti, aksepterer du samtidig å betale Medlemskontingent samt Treningsavgift for påmeldte parti(er)

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer om de kan fortsette eller ikke. Vi må umiddelbart etter 2.trening, ha skriftlig beskjed på e-post til mail@gjovikturn.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura. Dersom vi ikke får beskjed innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet og faktura må betales.

Se fanen Treningspartier for mer utfyllende informasjon om de ulike partiene

Vårsemester og høstsemester:

Turnåret følger kalenderåret.  Det er alder som oppnås iløpet av turnåret som er retningsgivende for hvilket turnparti som er aktuelt. Her kan gjøres individuelle vurderinger.

Etter sommerferie vil gymnasten automatisk settes opp på samme parti til høstsemester som han/hun deltok på i vårsemesteret.
Dersom du ikke ønsker å fortsette til våren (nytt turnår), må du melde fra om dette på e-post til mail@gjovikturn.no

Av-/ utmelding:
Dersom du ønsker å melde deg av et parti, eller å melde deg ut av Gjøvik Gym –og Turnforening, må dette gjøres på e-post til mail@gjovikturn.no. Medlemsskapet vil fortsette, og fakturaer utstedes inntil skriftlig beskjed er gitt.

Grasrotandelen logo RGB

 

Følg oss på facebook

 

Våre sponsorer:

Vi har ingen sponsorer enda.
Ta kontakt med oss på epost

Bursdag i Turnhallen